Крыша №1 для Вас!

DISTRIBUITOR


OFICIAL ÎN


REPUBLICA


MOLDOVA

FCP «VADINA» SRL - este distribuitorul oficial al «TechnoNIKOL» și «SHINGLAS» în Republica Moldova, cel mai mare furnizor de materiale pentru acoperișuri și de izolare termico-acustice.

Suntem în piață de aproximativ 20 de ani și ne specializăm exclusiv pe furnizarea directă și comercializarea angro a tuturor tipurilor de acoperisuri moderne și de materiale izolare termico- acustica.

Scopul nostru - pentru a satisface maxim nevoile clientului, care contribuie la metodele moderne de producere a materialelor«TechnoNIKOL» și o gamă largă de produse conexe.

Va oferim o gamă largă de materiale de constructii: ţiglei elastice«SHINGLAS», acoperisuri rola și materiale hidroizolante, membrane polimerice, vata minerala, polistiren extrudat XPS, masticuri, grunduri, sigilante, sisteme de scurgere a apei, și multe altele.

Compania noastra este un participant regulat la expoziții internaționale în construcții și în mod repetat a fost premiată cu premii si certificate de onoare.

La 7-ea Conferinta Internationala a Corporatiei «TechnoNIKOL», care a avut loc la Moscova, în februarie 2012, FCP «VADINA» SRL a fost recunoscut ca cel mai bun partener în CSI în 2011 in nominalizarea vila si clădiri mici..

«TechnoNIKOL» - doar cele mai bune materiale de acoperire, hidro-, termo-, suneto-izolatoare, sisteme și tehnologii avansate pentru construcții..

Reprezentarea oficială «TechnoNIKOL» și «SHINGLAS» în Republica Moldova:
Chișinău, str. Uzinelor, 104 (lângă fabrica de cărămidă MACON)